ΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΗΣ SKYLODGE ADVENTURE

Aφού σκαρφαλώσεις 400μέτρα στα βραχώδη βουνά της κοιλάδας Σαγράδο στο Περού μπορείς να μπεις σε μια γυάλινη κάψουλα της Skylodge Adventure και να τα δεις όλα.

Σχετική εικόνα



Η κάψουλα-σουίτα είναι ένα κουβούκλιο από γυαλί περίπου είκοσι μέτρων μήκους
 με ενσωματωμένο μπάνιο και είναι γατζωμένη στις Άνδεις προσφέροντας πανοραμική θέα ολόκληρης της κοιλάδας Σαγράδο καθώς επίσης και κατά τις νυχτερινές ώρες μια απίθανη παρατήρηση του ουρανού με τα χιλιάδες αστέρια πάνω απτό κρεβάτι σου.


Αποτέλεσμα εικόνας για skylodge adventure suites
Αποτέλεσμα εικόνας για skylodge adventure suites


Οι κάψουλες είναι φτιαγμένες από υλικά που χρησιμοποιούνται σε διαστημικές αποστολές με λογικό επακόλουθο την σταθερότητα και την αντοχή σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη προκύψει.

Με 350€ τη διαμονή ανά νύχτα σου προσφέρει επιπρόσθετα, δωρεάν, τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, δείπνο με συνοδεία βραβευμένων κρασιών, πρωϊνό, ξεναγό και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αναρρίχηση, την κατάβαση και γενικά τις βόλτες σου στη κοιλάδα, η οποία βρίθει αρχαιολογικών ευρημάτων των Ίνκας καθώς επίσης διαθέτει και μια πλούσια χλωρίδα-πανίδα, η όποια προστατεύεται από την Ουνέσκο. Επίσης είναι το πέρασμα για το περίφημο Μάτσου Πίτσου.

Τώρα επειδή όπως σου λέει ο λογικός ειρμός σου, το να βρεις δωμάτιο γίνεται δύσκολη υπόθεση με τέτοια ζήτηση για τις 24 σουίτες που υπάρχουν, η διαχειρίστρια εταιρεία για να μην αφήσει κάποιον παραπονεμένο αφήνει ανοιχτή τη σάλα-κάψουλα εστιατόριο για τους επισκέπτες με περίπου 200€ το κόστος του δείπνου ανά άτομο.

Αποτέλεσμα εικόνας για skylodge adventure suites



Η εμπειρία ζωής(και)σε αυτή τη περίπτωση πληρώνεται οπότε μείνε λίγο παραπάνω στις δωρεάν φωτογραφίες.