ΑΕΡΟΦΛΟΤ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ο μεγαλύτερος πάροχος αεροπορικών υπηρεσιών της Ρωσίας, η γνωστή Αεροφλότ, αφού πήρε τις ευλογίες του προέδρου Πούτιν, ανακοίνωσε ότι κατά την περίοδο του μουντιάλ που θα διεξαχθεί  σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερίνενμπουργκ, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Βόλγκογκραντ, Ροστόφ, Σαμάρα, Νόβγκοροντ και Καλίνινγκαρντ, οι μετακινήσεις των οπαδών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας θα κοστολογούνται στα οκτώ λεπτά ανά εισιτήριο. Όχι δε μπερδεύτηκαν ούτε εσύ κατάλαβες λάθος. Ναι μόλις οκτώ λεπτά του ευρώ, οκτώ ολόκληρα σεντς! Τελική τιμή, μέσα όλα, ναύλα αεροδρομίου, κόστος αποσκευών και ότι άλλο περιλαμβάνει η έκδοση ενός αεροπορικού εισιτηρίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για AEROFLOT CREW 


Το πρώτο εισιτήριο ήδη εκδόθηκε για έναν οπαδό από το Νοβοσιμπίρσκ για Μόσχα με επιστροφή -απόσταση πόλεων μεταξύ τους στα 2811χιλιόμετρα, άρα σύνολο άνω των 5500χιλιομέτρων όσο δηλαδή έξι  φορές Αθήνα-Θεσσαλονίκη να πας και να γυρίσεις(!)- με το εξωφρενικό ποσό των 15σεντς. Μας δουλεύουν έτσι;


Μια μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθεί κάποιος τη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα, την αυτοκρατορική Αγία Πετρούπολη και την Σαμάρα τις πόλεις δηλαδή που η εθνική Ρωσίας θα παίξει τα τρία παιχνίδια του ομίλου της, τζάμπα αφού το αφεντικό τρελάθηκε!


Μην αρχίζετε να αγχώνεστε για κρατήσεις και ιστορίες αφού το σύστημα θα ανοίξει τρεις ημέρες πριν το πρώτο αγώνα (σσ.Ρωσία-Σαουδική Αραβία 14/6,Μόσχα).


Οπότε χωρίς σκέψη Ρωσία μέχρι το τελικό με Αεροφλότ και γκολ!