TWITTER ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορεί σε όλα τα social media να υπάρχουν μερικά fake ή τρολ αλλά στο Τwitter είναι ο κανόνας. Ε ok, είναι πάρα πολλοί τέτοιοι λογαριασμοί.

Είτε είσαι φανατικός του Twitter(σου έχω πει ότι εκεί ξημεροβραδιάζομαι ε;) ή απλά περιστασιακός είναι καλό να γνωρίζεις (αν δε τα ξέρεις ήδη) κάποια σημεία κλειδιά για να υπάρχει μια οργάνωση στο ΤL σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για twitter

Το twitter σου δίνει την δυνατότητα να απαλλαγείς από ενοχλητικά, ανώνυμα και μη, τυπάκια. Αρσενικά και θηλυκά. Το πρώτα βήμα για αυτή την περίπτωση είναι το κλικάρισμα στο settings and privacy. Έπειτα πας στο Notifications και πατώντας το mute σου βγαίνει μια λίστα με διάφορες παραμέτρους. Μια από αυτές είναι το φιλτράρισμα ανεπιβεβαίωτων emails και συγκεκριμένων λέξεων για αόριστο ή καθορισμένο χρονικό διάστημα και φυσικά λογαριασμών που δεν σου ταιριάζουν και σε ψιλοπρήζουν(sic). Άσχετο αλλά να δεις πόσους/πόσες έχω κάνει mute με αποκορύφωμα προϊόντα στυλ survivor κλπ....Σόρυ.

Φυσικά υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση η οποία είναι η άμεση ενημέρωση ενός tweet από συγκεκριμένο account. Στην περίπτωση αυτή πηγαίνεις στο εικονίδιο με το καμπανάκι, διπλά στο προφίλ σου, και εκεί επιλέγεις αντίστοιχα tweets και λογαριασμούς. Αυτό ισχύει σε android/iOS γιατί στο PC γίνεται με το εικονίδιο με τις τρεις τελείες κάτω δεξιά. Ιδιαίτερα με την επιλογή των άμεσων ενημερώσεων είσαι πάντα γνώστης των εξελίξεων επί των θεμάτων/χόμπι που σε απασχολούν και ενδιαφέρουν. Άλλωστε το Twitter ουσιαστικά είναι ότι πραγματικά συμβαίνει εκείνη την στιγμή!