ISSUU.COM

Στο blog αυτό που άλλοτε το διαβάζετε και άλλοτε το σιχτιρίζετε-ανάλογα με την θεματολογία στο κεντρικό-ιδέα είναι να γράφεται ότι μας αρέσει ή το βρίσκουμε ενδιαφέρον βάση των γούστων μας. Ποτέ μα ποτέ δεν μπήκαμε στο τρυπάκι να προμοτάρουμε προϊόν, εταιρεία, σάιτ ή πρόσωπο. Δυστυχώς δε μας ζητήθηκε αφού ανάγκη δε μας έχουν. Κάνα ευρώ ρε παιδιά για καμιά τυρόπιτα....

Μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά στο αχανές (το χω ξαναπεί ε;) ίντερνετ είναι το https://issuu.com/

Με νέες καθημερινά 15χιλιάδες εκδόσεις σε σύνολο 30εκατομμυρίων και με 100εκατομμύρια ενεργούς αναγνώστες  η εταιρεία από τη Καλιφόρνια σε σηκώνει από ντιβάνια, καρέκλες και καναπέδες. LoL.

Η ιδέα-όνειρο έγινε εφαρμογή το 2006 στη πόλη της γοργόνας, την Κοπεγχάγη και έκτοτε πήγε στην γη της επαγγελίας λόγω της αλματώδης αναγνώρισης που έτυχε.

Με εφαρμογές για κινητά και τάμπλετ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και συγχρόνως με εκδόσεις από κάθε γλώσσα αποτελεί την βιβλιοθήκη που δεν είχες και ούτε πρόκειται να έχεις.

Φυσικά ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι προβάλλονται μέσω της αμερικάνικης ψηφιακής πλατφόρμας προσφέροντάς πιο εύκολα βήμα σε νέους συγγραφείς και στον Έλληνα αναγνώστη πληθώρα επιλογών από παιδικά ως Μαρξ και φιλοσοφικά του στυλ "ο Μύθος του Ηρός" του κ.Χαραλαμπίδη, το βιβλίο που είναι το φρέσκο κόλλημα μου.

Ένα κλικ και άνοιξε τα μάτια σου και το μυαλό σου.

Γενικό συμπέρασμα είναι ότι και το ίντερνετ μπορεί να σε μορφώσει και όχι να σε παραμορφώσει.