ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ

Με τον όρο τηλεμεταφορά εννοούμε τη διαδικασία της μεταφοράς, σχεδόν ακαριαίας, από έναν χώρο σε έναν άλλο, χωρίς τη χρήση συμβατικών μέσων. Οι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί με την τωρινή τεχνολογία είναι είτε μέσω Πυλών είτε μέσω αποδόμησης και αναδόμησης της ύλης.
Αποτέλεσμα εικόνας για τηλεμεταφορα ατακα
 
 
Ναι ο...διακτινισμός του Στάρ Τρεκ δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε. Άλλωστε γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι το πετυχημένο πείραμα του καλοκαιριού, Κινεζικής επιστημονικής ομάδας που πέτυχε μεταφορά δυο φωτονίων σε απόσταση 1203χλμ-απο τη Γη σε διαστημικό σταθμό-κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα για την δημιουργία κβαντικού δικτύου μέσω οπτικών ινών ή δορυφόρων. Το σήμα με τους υπάρχοντες δορυφόρους προσδιορίζεται σε ισχύς πέντε λεπτών γιαυτό θα χρειαστεί σαφέστατα μεγαλύτερος αριθμός δορυφόρων (νέας τεχνολογίας) σε τροχιά για να αυξηθεί και ο ανάλογος χρόνος/ποιότητα σήματος.
 
Ο Βέντερ, βιοχημικός (βραβευμένος με το ύψιστο μετάλλιο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τις βιολογικές  επιστήμες) μας εξηγεί το παραπάνω βήμα, που ήδη είναι υπαρκτό, δηλαδή μέσω ψηφιακού βιολογικού μετατροπέα, το DNA μας θα αναλύεται σε δυαδικό σύστημα αρίθμησης (μμμ κάτι μας θυμίζει αυτό...) και θα είναι έτοιμο για μεταφορά. Οκ υπάρχουν τεχνικές αναλύσεις που το εξηγεί αλλά γενικά αυτή είναι η διαδικασία που μάλιστα την χαρακτηρίζει ως απλή.
 
Τα πειράματα, σίγουρα, θα συνεχίσουν να γίνονται στα εργαστήρια με την επιστημονική κοινότητα αφιερωμένη στο πεπρωμένο της δηλαδή να καταφέρει να δαμάσει τον χρόνο και τον χώρο, ωστόσο το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τα καλά και είναι θέμα χρόνου, σύντομου χρόνου, να γίνει εμπορεύσιμο.
 
"Beam us up Scotty!"