EUROLEAGUE

Κοίταζα το https://evroligka.blogspot.gr/ ως λάτρης της πορτοκαλί πλευράς, ναι, το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη μπάσκετ (μετά το ΝΒΑ) είναι αυτή την εποχή στο mood του κάθε μπασκετόφιλου. Με τέσσερις αγωνιστικές συμπληρωμένες ήδη το μυαλό σου κάνει προκαταρκτικά ζευγαρώματα στο δρόμο για το Final Four του Βελιγραδίου.

Με το νέο φορμάτ (δεύτερη χρονιά πλέον) μάλιστα που πλησιάζει τον τρόπο του ΝΒΑ που όλοι κοντράρονται με όλους σε μια σεζόν με πολλά ντέρμπι, μόνο αίγλη φέρνει στο άθλημα στην ευρωπαϊκή του version. Τι και αν δεν υπάρχει salary cup, υπάρχει το final four, το διήμερο του θανάτου με μονά ματς εκεί όπου όλα, σχεδόν, εξισορροπούνται. Ρώτα και τον κ.Βατούνιν...



Με γήπεδα γεμάτα, χορηγούς εταιρείες κολοσσούς, ισχυρούς αθλητικούς οργανισμούς που είναι κορυφαία brand names, περισσότερα μέσα που καλύπτουν την διοργάνωση αυτή και κατεπέκταση κόσμο (σημειώθηκε αύξηση 166% στην τηλεθέαση!), σίγουρα εκεί στα κεντρικά της γραφεία στη Βαρκελώνη αισθάνονται ικανοποιημένοι γιαυτό άλλωστε έχουν μπει στο μάτι της FIBA.

Αυτό όμως δεν πτοεί την ηγεσία της κλειστής αυτής λίγκας, ίσα ίσα που την οδηγεί σε βελτιωμένες ανταγωνιστικές θεωρίες και πράξεις.

Devotion...