RAYE & DAYA


Και οι δυο, σούπερ ταλαντούχες και ανερχόμενες τραγουδίστριες, γεννημένες την ίδια ημέρα, στις 24 Οκτωβρίου με την μεν Raye το 1997 στο Λονδίνο, την δε Daya το 1998 στο Πίτσμπουργκ.
Χρονικά μας συστήθηκαν περίπου στο ίδιο διάστημα με την μεν Βρετανίδα με την επιτυχία by your side ενώ το κορίτσι από την Πενσυλβάνια με το χιτ don't let me down το οποίο μέχρι και την πόρτα του Λευκού Οίκου της άνοιξε, στις πασχαλινές εκδηλώσεις.

Raye και Daya φυσικά ανήκουν στο χώρο της pop αλλά με την Raye να έχει κλίση στην r&b και την Daya με σαφείς επιρροές από την synth/electronic
Θα αποφύγουμε τα τετριμμένα περί παιδικής ηλικίας και τα πρώτα τους βήματα από μόλις τριών ετών και θα ποντάρουμε στο μέλλον καθώς ο  χρόνος λειτουργεί υπέρ τους, ενώ το ταλέντο ρέει άφθονο καθώς εκτός από τις, βραβευμένες, φωνητικές ικανότητες, και οι δύο γράφουν στίχους και μουσική!

Σύντομα αναμένουμε νέα για το συναυλιακό τους τουρ, αν και η Raye έχει προϊδεάσει για συναυλίες, φέτος μόνο, εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο instagram διατηρούν λογαριασμούς @raye @daya και έτσι βλέπεις κομμάτι από την καθημερινότητα τους και που ξέρεις μπορεί να σου κάτσει και μια κουβεντούλα.