KATΑΣΤΑΣΗ TELEFUNKEN

Tο ότι είναι τρελοί οι Άγγλοι το ξέραμε....Τί να πρωτοπιάσεις! Την εκπληκτική κουζίνα τους ικανή για μίξη κρεάτων με μαρμελάδες, το αστείρευτο και ευρηματικό χιούμορ τους πόσο μάλλον που η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι χωρίς πρωτάθλημα εδώ και τρεις δεκαετίες;

Οι μικροί αυτοί ήρωες του Νησιού έχουν κάνει το απίστευτο σε έρευνα του bbc. Κάτι περισσότερα από επτά χιλιάδες νοικοκυριά επιλέγουν να βλέπουν τα αγαπημένα τηλεοπτικά τους σόου μέσα από την ασπρόμαυρη τηλεόραση τους. LoL.

Σχετική εικόνα

Μας δουλεύουν δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμπέραναν και υπεύθυνοι της έρευνας καθότι μιλάμε για την κατεξοχήν χώρα της γηραιάς ηπείρου με έμφαση σε μορφές σύγχρονης τεχνολογίας.

Η περιοχή με τις περισσότερες ενεργές ασπρόμαυρες tv είναι το Λονδίνο με τα προάστια του καθώς εκεί βρίσκεται περίπου το 30%  του ποσοστού της συγκεκριμένης έρευνας, ενώ ακολουθεί η ευρύτερη περιοχή του Λίβερπουλ-εδώ, προσοχή, δεν χωράνε ειρωνείες, ούτε ατυχείς συνειρμοί.

Για να δικαιολογήσουμε κάπως αυτές τις 7000 τηλεοράσεις να αναφέρουμε ότι σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο η ασπρόμαυρη τηλεόραση είναι κάτι σαν ιδέα αν σκεφτούμε και τους εκατοντάδες συλλέκτες αποκλειστικά αυτού και μόνο του αντικειμένου.

Κάτσε μια στιγμή να δω που έχω το πολύτιμο walkman μου....